Massagerie


Zuidwending 8
9644XK Veendam

+31 598 635 399


De Massagerie te Veendam,

de Massagerie is de gezelligste en meest luxueuze massagepraktijk in het Noorden. Er worden zowel ontspannings- als erotische massages gegeven aan dames, heren en echtparen. Een team van circa 20 ervaren masseuses, in de leeftijd van 20 tot en met 50 jaar, geven u de meest weldadige erotische massage. Laat u eens lekker verwennen of komt u eens vrijblijvend langs!

Bezoek ook onze bijzondere privé ruimte, Finse sauna Turks stoombad koud dompelbad en een luxe jacuzzi voor 8 personen. In de ruimte staat een massage tafel.

Privacy en hygiëne staan bij het gebruik van massageruimtes, jacuzzi’s, sauna’s,  en sanitaire ruimtes op nummer 1. De zelfstandige masseuses bieden Erotiek in een sfeer van warmte en genegenheid en zijn er primair op gericht om u tevreden te stellen zodat u regelmatig bij hen terugkomt.

Wij gebruiken de beste massageproducten voor uw lichaam, u kunt uit verschillende soorten kiezen. Regelmatig wordt onze bedrijf gecontroleerd om de kwaliteit te testen zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen.

Wij vragen u dan ook aandacht te besteden aan uw eigen hygiëne. Wij behouden het recht om bij gebrek aan persoonlijke hygiëne een klant te weigeren.

Openingstijden maandag t/m zondag van 11.00 t/m 22.00.

Premium advertenties