Redlights

Redlights is een 18+ website.

Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de gebruiksvoorwaarden.

Ik ben 18 jaar of ouder
Meer informatie

De Thaise Lady


Jan Tademaweg 10
2031CV Haarlem

023-5329609

www.multimassage.nl


KOM JIJ OOK HEERLIJK GENIETEN VAN EEN THAISE EROTISCHE MASSAGE IN HAARLEM!?

Even heerlijk jezelf in de watten laten leggen? Heerlijk wegdromend & in extase van de heerlijkste Thaise body2bodymassages bij ons in de salon. Deze Thaise dames hebben de traditionele Thaise masseertechnieken allen geleerd in het mooie Thailand. De schoonheid en de massagetechnieken die deze prachtige dames hanteren vind je alleen bij ons in de salon.

Wij kunnen u dit alles aanbieden tegen een uitstekend tarief
Kom snel naar onze salon, ervaar de ontspannen sfeer en geef je zelf over aan de ontspanning en het genot wat u hier te wachten staat

EROTISCHE THAISE MASSAGES HOE WERKT DAT NOU??

Bij aankomst bij de salon, stapt u op de rode loper alvorens u op de bel drukt. De deur word open gedaan, en zodra u de drempel overheen bent proeft u de intense sfeer van ontspanning & genot. U word verwelkomd door de gastvrouw die u de prachtige aanwezige Thaise dames aan u voorsteld. De keuze is geheel aan u welke van deze dames, u mogen meenemen naar de kamer voor een heerlijke traditionele Thaise body2bodymassage.

De dame begeleid je naar de kamer, waar jij je kan gaan ontdoen van je kleding. Voor dat je plaatst neemt voor de massage, start je onder de douche om jezelf even op te frissen. Opgefrist mag je plaats nemen op het bed waar de dame je de massage zal geven die je nog lang bij zal blijven. De manier, de techniek en de intense spanning die deze dames beheersen zorgen voor de totale ontlading van stres, de pijn in uw rug, of gewoon de ontspanning en genot wat het met zich meebrengt. Het hele lichaam staat centraal bij onze Thaise dames en ze zullen geen plekje ongeroerd laten. Deze dames weten precies hoe ze iemand kunnen laten genieten en ontspannen.

Wij kunnen u verzekeren dat u met een zeer voldoen gevoel weer de deur uit gaat

Premium advertenties