Luxexcellent

Hoolstraat, 5391 KM Nuland
0636272536
www.luxexcellent.com

In onze privé sauna kunt u ontspannen en in privacy genieten van alle wellness mogelijkheden. Samen met uw partner, vriend of vriendin heeft u alle faciliteiten vanaf 2 uur lang helemaal voor u alleen. Ongekende luxe voor een vriendelijk tarief. Tijdens uw verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig waardoor u echt helemaal tot rust kunt komen.

U kunt gebruik maken van de ruime douches, saunacabine 80°C, een heerlijk bubbelbad in de buitenlucht onder de sterrenhemel, relaxruimte met openhaard en tv, ruime tuin en een heerlijk bed om te ontspannen. Een goede hygiëne vinden wij erg belangrijk. Voor elke reservering maken wij de ruimtes grondig schoon.

Een paar uur genieten van luxe wellness in onze privé sauna is een origineel idee om uw partner te verrassen als hij of zij jarig is of op een andere belangrijke dag, zoals bijvoorbeeld uw trouwdag.

Een privé reservering is altijd voor de duur vanaf 2 uur en kost € 99,95 voor 2 personen. Hierbij kunt u gebruik maken van onze koffie en thee faciliteiten, badjas en handdoeken en heerlijke Rituals producten. Tevens is er een mini-bar aanwezig, u kunt hier tegen betaling gebruik van maken. Ook hebben we een heerlijke menukaart waar u tot 24 uur voor u reservering kunt doorgeven of u een hapje wilt eten tijdens uw verblijf. Het is niet toegestaan eigen drink en etenswaren mee te nemen.

Indien gewenst maken wij arrangementen op maat voor u. Het is ook mogelijk om een feest bij ons te organiseren. Laat ons weten wat uw wensen zijn, wij maken een passend voorstel.

Heeft u vragen of wilt een u een reservering plaatsen, neem dan contact met ons op. U kunt dit telefonisch of via Whatsapp doen via 06-36272536, of per mail naar info@luxexcellent.nl


Redlights

Redlights is een 18+ website.

Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de gebruiksvoorwaarden.

Ik ben 18 jaar of ouder
Meer informatie