The New Club Nightlife


Hoofdweg 63
9687PK Nieuw-beerta

+31 597 521 535

www.nightlife-club.nl


De beste seksclub & privéhuis van Groningen.

Onze club beschikt over ruimtes die verschillen in comfort en grootte. De mooiste kamers zijn 2 de VIP kamers en die zijn gevestigd op de begane grond. Drink een glas champagne bij de gezellige bar en plons dan met een of meerdere meisjes in de fantastische jacuzzi of bubbelbad. Het water in deze zeer ruime, luxe verwen-tobbes is perfect op temperatuur. Kom genieten van onze prachtige luxe kamers. 

Wij nodigen je uit om eens langs te komen en te genieten van de warme, gezellige en sfeervolle ambiance. Kom het proberen…..En wilt u het liever allemaal discreet houden, bel dan gerust voor 1 van onze mooie dames en die ontvangt u dan persoonlijk aan de andere privé ingang En bij ons kunt ook terecht voor onze escort service.En als u een avondje wil drinken en plezier wilt hebben wij ook een zeer voordelige haal en breng service.Bel gerust voor een privé afspraak. Of kom gewoon langs .Voor 1 van onze top dames.

U kunt uiteraard discreet parkeren.

En wilt u onze dames bezoeken buiten onze openingstijden maak dan gewoon even een afspraak.Wij zitten aan de hoofdweg 63 in Nieuw Beerta.

Premium advertenties