Coronavirus (COVID-19):
Fysieke dates zijn op heden niet toegestaan door de overheid.
Sekswerkers bieden via Skype alternatieve diensten aan.
Lees meer omtrent de maatregelen op deze link.

Nightingale Gentlemen's Club

Wal 11, 5411 GE Eindhoven
+31 40 - 2432 444
www.nightingaleeindhoven.nl

Nightingale Gentlemen's Club in Eindhoven is een exclusieve nachtclub gelegen in Eindhoven. De Nightingale Gentlemen's Club is door Quote uitgeroepen tot een van de mooiste en meest exclusieve seksclubs die Nederland te bieden heeft. In onze club kunt u kennismaken met onze exclusieve dames die u graag verwennen en u een onvergetelijke avond bezorgen. Wij beschikken over zeer luxueze kamers (bijna) allemaal voorzien van een jacuzzi en daarnaast een exclusief penthouse op de bovenste verdieping. 

In de Nightingale Gentlemen's Club ontbreekt het werkelijk aan niets op het gebied van erotiek en comfort. Wij laten graag al uw wensen in vervulling gaan en ongeacht welke wens u heeft, hebben wij wel een dame die hierin kan voorzien. En uiteraard staan discretie en privacy altijd voorop. 

Onze club is dagelijks geopend vanaf 21.00 uur, 7 dagen per week. Nightingale is makkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer en gelegen in het centrum van Eindhoven. Parkeergelegenheid is in de directe nabijheid. Heeft u specifieke wensen of wilt u graag een arrangement op maat? Ook dit is mogelijk; wij denken graag in al uw wensen mee. 


Redlights

Redlights is een 18+ website.

Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de gebruiksvoorwaarden.

Ik ben 18 jaar of ouder
Meer informatie