Coronavirus (COVID-19):
Fysieke dates zijn op heden niet toegestaan door de overheid.
Sekswerkers bieden via Skype alternatieve diensten aan.
Lees meer omtrent de maatregelen op deze link.

Privé Coco Plaza

Spoorallee 30, 6921HZ Duiven
(+31) 0316-263601
www.cocoprive.nl

Welkom bij Coco Plaza gelegen te Duiven in Gelderland.

Bij Coco Plaza komt u in een comfortabele omgeving terecht. Onze gastvrouw zal voor u de deur opendoen en heet u vriendelijk welkom en zal u meenemen naar een mooie en gezellig ruimte waar u even van een welkomstdrankje kunt genieten, terwijl u wordt voorgesteld aan de dames die aanwezig zijn.

Bent u nieuw of heeft u nog vragen? Geef dit alsjeblieft aan bij de gastvrouw, dan zal zij u ter hand nemen.
Zet uw drempelvrees aan de kant en bel gerust aan. Eenmaal binnen zult u ervaren hoe gemoedelijk en normaal het er aan toe gaat en dat drempelvrees nergens voor nodig is. Wij hebben een uit het zicht ontrokken privé parkeerplaats, zodat u zich niet ongemakkelijk hoeft te voelen als u voor onze deur staat…

Wij bieden een unieke service voor truckers: Coco Plaza Privé zorgt kosteloos voor vervoer vanaf de Carpoolplaats bij tankstation Q8 naar Coco Plaza en weer terug.

      Bel ons als U ons wilt bezoeken: 0316 – 263601Parkeer Uw truck op de Carpoolplaats bij  tankstation Q8 in Duiven. Vanaf de snelweg Arnhem Oberhausen neemt u afslag Duiven/Zevenaar-west (zie routekaart). Na de afslag volgt u de weg richting Zevenaar-West dat aangegeven staat op de borden. U vindt tankstation Q8 aan de linkerkant van de provinciale weg. Vanaf de A12 afslag 28 Duiven/Zevenaar-West zit het tankstation Q8 ongeveer op een afstand van 1.5 km.U wordt netjes en discreet opgehaald en na uw bezoek weer terug gebracht naar de carpoolplaats.Vanaf V/D Valk Duiven. Vanaf 60 min van toepassing.

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 22:00 
Zaterdag en zondag zijn wij gesloten 


Redlights

Redlights is een 18+ website.

Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de gebruiksvoorwaarden.

Ik ben 18 jaar of ouder
Meer informatie