Privé Coco Plaza


Spoorallee 30
6921HZ Duiven

+31 316 263 601

www.cocoprive.nl


Welkom bij Coco Plaza gelegen te Duiven in Gelderland.

Bij Coco Plaza komt u in een comfortabele omgeving terecht. Onze gastvrouw zal voor u de deur opendoen en heet u vriendelijk welkom en zal u meenemen naar een mooie en gezellig ruimte waar u even van een welkomstdrankje kunt genieten, terwijl u wordt voorgesteld aan de dames die aanwezig zijn.

Bent u nieuw of heeft u nog vragen? Geef dit alsjeblieft aan bij de gastvrouw, dan zal zij u ter hand nemen.
Zet uw drempelvrees aan de kant en bel gerust aan. Eenmaal binnen zult u ervaren hoe gemoedelijk en normaal het er aan toe gaat en dat drempelvrees nergens voor nodig is. Wij hebben een uit het zicht ontrokken privé parkeerplaats, zodat u zich niet ongemakkelijk hoeft te voelen als u voor onze deur staat…

Wij bieden een unieke service voor truckers: Coco Plaza Privé zorgt kosteloos voor vervoer vanaf de Carpoolplaats bij tankstation Q8 naar Coco Plaza en weer terug.

      Bel ons als U ons wilt bezoeken: 0316 – 263601Parkeer Uw truck op de Carpoolplaats bij  tankstation Q8 in Duiven. Vanaf de snelweg Arnhem Oberhausen neemt u afslag Duiven/Zevenaar-west (zie routekaart). Na de afslag volgt u de weg richting Zevenaar-West dat aangegeven staat op de borden. U vindt tankstation Q8 aan de linkerkant van de provinciale weg. Vanaf de A12 afslag 28 Duiven/Zevenaar-West zit het tankstation Q8 ongeveer op een afstand van 1.5 km.U wordt netjes en discreet opgehaald en na uw bezoek weer terug gebracht naar de carpoolplaats.Vanaf V/D Valk Duiven. Vanaf 60 min van toepassing.

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 22:00 
Zaterdag en zondag zijn wij gesloten 

Premium advertenties