Redlights

Redlights is een 18+ website.

Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de gebruiksvoorwaarden.

Ik ben 18 jaar of ouder
Meer informatie

Vind je haar leuk?

Show Location in Map

ECHTE TANTRA MASSAGE Eindhoven

Massage Eindhoven

ECHTE TANTRA MASSAGE Eindhoven

Massage Eindhoven

Massage Eindhoven

Hoi Ik ben angel

Ik geef met veel passie tantra massage. Om tot een erotische extase te bekomen, combineer ik echte tantra technieken met een relaxmassage en body to body. Een extase is een geestelijke en emotionele toestand waarin we belanden. Al je erogene plekjes worden gemasseerd. Je zult echter alleen maar kunnen genieten van het voelen! Hoe meer je je focust op het voelen, hoe meer het vanuit je diepere ziel komt.

Je komt als het ware in een ontspannen roes. Je spieren en zenuwen worden helemaal ontspannen en met wederzijdse aanraking en knuffels kunnen we samen een tantra extase bekomen. Als je buiten komt ben je van kop tot teen volledig ontspannen en intens emotioneel ontladen! De meeste voelen zich dagen op wolkjes lopen.

Lees ook mijn website en daar vind je alle nuttige info zoals; prijzen, wie ik ben, wat is tantra, wat ik doe en de verloop van de tantra massage!

Ik geef ook professioneel cursus tantra massage, heup en billen massage, tantrische technieken met een unieke interessante cursus map. Mail mij gerust met al je vragen,

(gezellige discrete massage ruimte in Eindhoven)

Liefs Angel xxxxx tot gauw genietertjes

Vind je haar leuk?