Vind je haar leuk?

Show Location in Map

Erotische massage BONDAGE MASSAGE Massagewereld Heerlen

Massage Heerlen

Erotische massage BONDAGE MASSAGE Massagewereld Heerlen

Massage Heerlen

+31 45 572 2288

Massage Heerlen

BONDAGE massage:

Een super spannende ervaring is onze bondage massage; een combinatie van een opwindende massage met een pikant randje, voor degenen die genieten van een massage waarbij de grenzen worden opgezocht.

Bij deze erotische massage ligt u afwachtend en overgeleverd op uw rug, geblinddoekt, vastgebonden of geboeid. De masseuse heeft u in haar macht en wat zal zij gaan gebruiken? Haar speeltjes, haar handen, haar nagels, haar leren zweepje? U heeft het even niet meer voor het zeggen en het enige wat zij van u verlangt is volledige overgave. Fluwelen handschoentjes of de ijzeren hand? Vandaag bent u het speeltje en zij uw liefdevolle meesteres… Wie durft? De bondage massage is grensverleggend en spannend. Hoe ver gaat de masseuse om u te laten kronkelen van genot, smekend om genade of misschien wel om meer. Harder, zachter, nog plageriger, spelend, strelend, zachtjes fluisterend in uw oor, of u bevelend gebieden.

De basis van de bondage massage is de body to body massage. Maar de echte nadruk ligt op de fantasie van, de door uw gekozen, masseuse. Echter mag u altijd aangeven als u aanrakingen of attributen niet prettig vindt, daar houden wij daar natuurlijk rekening mee.

Bondage massage iets voor u?

Vindt u het spannend om u vast te laten binden, kom dan langs bij een van onze massagesalons om dit te ondervinden. De erotische massages worden gegeven met olie of water en zeep. Voor de ervaren mannen bieden wij een bondage massage plus aan. Bij deze variant van de bondage massage brengen onze masseuses u in hogere sferen.

Bel of loop vrijblijvend binnen Sittarderweg 187 te Heerlen.

Gratis en discreet parkeren.

Vind je haar leuk?