Vind je haar leuk?

Show Location in Map

Erotische massage YONI MASSAGE Massagewereld Heerlen

Massage Heerlen

Erotische massage YONI MASSAGE Massagewereld Heerlen

Massage Heerlen

+31 45 572 2288

Massage Heerlen

Yoni massage: erotiek en sensualiteit voor vrouwen

De masseuse giet warme olie over de venusheuvel en begint een zachte, sensuele massage van de buitenste schaamlippen.

Afhankelijk van de reacties van uw lichaam, knijpt zij zachtjes in de lippen en haar vingers glijden sensueel over de Yoni. Zij gaat verder met de massage van de binnenste schaamlippen, uw reactie op de aanrakingen van de masseuse bepalen de intensiteit van de massage.

Oogcontact en lieve woordjes kunnen deze intensiteit nog verhogen. De masseuse gaat verder met het sensueel strelen van de clitoris in cirkelvormige bewegingen, lichte druk met duim en wijsvinger verhogen het genot. Door een regelmatig en langzaam ritme van de strelingen komt het lichaam tijden de yoni massage langzaam in de juiste emoties.

Nu gebruikt de masseuse haar andere hand en met ritmische bewegingen en strelingen laat ze u optimaal genieten. Met een iets scheve positie van de middelste vinger gaat zij op zoek naar wat Tantra verwijst als ‘de heilige plek’ van de vrouw.

Door te experimenteren met verschillende niveaus van druk, snelheid en bewegingspatronen, gaat u samen op zoek naar het ultieme gevoel van sensualiteit.

Bel voor een afspraak of loop vrijblijvend naar binnen Sittarderweg 187 te Heerlen.

Gratis en discreet parkeren.

Vind je haar leuk?