Redlights

Redlights is een 18+ website.

Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de gebruiksvoorwaarden.

Ik ben 18 jaar of ouder
Meer informatie

Vind je haar leuk?

Show Location in Map

TPE Slaaf gezocht voor echte slavernij om bij in te trekken

Thuisontvangst Purmerend

+31 6 38004122

TPE Slaaf gezocht voor echte slavernij om bij in te trekken

Thuisontvangst Purmerend

+31 6 38004122

Thuisontvangst Purmerend

Meesteres Selma 56 jaar, ik ben een Mollige Vrouw, Dominant, Eerlijk, Sadistisch ik ben op zoek naar een slaaf die Mij TPE zal dienen, een Slaaf met een woning in het buitengebied, woning landelijk gelegen, vrijstaande woning of boerderij om bij in te trekken met mijn dieren en andere Slaaf , een TPE slaaf die bereid is zijn leven volledig in Mijn dienst te stellen.ik leef samen met een Slaaf van 62 jaar die niet alles meer kan door zijn ziekte, en door zijn ziekte ook heel gauw moe is, deze Slaaf hou ik wel want hij heeft een contract getekend dat hij voor de rest of zijn leven bij mij blijft, En ik ben een Meesteres die zich aan het contract houd, en niet een slaaf dumpt als hij ziek word, daarom ben ik ook op zoek naar een Slaaf erbij die wel alles kan doen,

Of als je niet zo'n woning heb bereid zijn om een andere woning te kopen als er een woning gekocht word blijft de woning ten alle tijden van de slaaf dit komt ook in het contract te staan , de reden ik hou van mijn privacy en vrijheid,

Een huwelijk met mijn Slaaf is zeker niet uitgesloten maar mijn Slaaf zal zich wel moeten bewijzen, laten zien dat je het waard bent om mijn Man te mogen worden.

Dit is wat ik o.a. heb. Spreidstang Verschillende zwepen ( o.a. een zweep met ijzeren kettingkjes) Kaarsvet Tepelklemmen Handboeien Maskers Electroset Kuisheidsgordel ( CB-6000 met electrostimulatie) Vibrerende buttplug Strapon (virbrerend) Ouderwetse Mattenklopper Body bag Pinwheel Mondgags Collar met pinnen etc Tepelklemmen Hondenbench voor opsluiting Ball Butcher Vacuumbed Penispomp Neukmachine Middeleeuwse nekboei Nek, Handen, Voetboeien aan 1 ketting van staal .

Tevens doe ik o.a. aan

Vernederen Faceslapping Trampling Ballbusting CBT Plassex Forced Feminization

Je word gebruikt voor huisslaaf, lustslaaf, meubelstuk, chauffeur, pakezel , hond, paard, etc

Als Mijn TPE slaaf stel jij jouw leven volledig in dienst van Mij. Het gaat jou niet om jouw wensen, jouw pleziertjes, jouw genot. Nee, jij snapt dat alleen Mijn gemak, Mijn genot en Mijn plezier van belang zijn, en jij put jouw voldoening uit Mijn tevredenheid over jou. Jouw leven komt in het teken van mijn geluk, gezondheid en welvaart te staan. Mijn TPE slaaf zal zich namelijk VOLLEDIG aan Mij moeten overgeven. Zonder taboes, carte blanche. Eng? Vast en zeker, maar Ik leid jou.

Ik ben veeleisend, leg de lat hoog. Stel Mijzelf centraal. jij cijfert jezelf helemaal weg voor Mij. Ik kan intens genieten van een Slaaf die zich helemaal voor mij wegcijfert, die voor mij lijdt, zijn grenzen voor mij verlegt. Tijdens een sessie zul je mij intens zien genieten, mijn sadistische glimlach en mijn glinsterende ogen, deze ogen zullen jou diep doordringen

Bdsm heeft mij veel te bieden, ik hou van de perverse kant, vele mogelijkheden, strenge regels, complete macht, sadistische creativiteit en spanningsopbouw. Natuurlijk vind ik het fijn om de touwtjes letterlijk en figuurlijk in handen te hebben, in controle te zijn en jou machteloos te maken, zodat je overgeleverd bent aan mijn verlangens. Ik voel mijzelf extreem machtig tijdens een sessie en dit geeft mij een bepaald erotisch genot.

Denk jij van dit is het leven wat ik altijd gewild heb, stuur dan vlug een berichtje dan krijg je van mij een mail met mijn vragen die je moet beantwoorden. Je moet niet bang zijn voor honden aangezien ik honden heb, je krijgt een contract met huisregels en posities en je krijgt een sublijst die ingevuld moet worden, tevens registreer ik je in het slavenregister.

Gestelde eisen :

Goed inkomen Betrouwbaar/ eerlijk/ serieus Onderdanig / zeer onderdanig. Lef en doorzettingsvermogen

Wil je wel TPE slaaf zijn maar het financieele voorlopig in eigen beheer houden kan dit ook.Je hebt een eigen inkomen, waarvan je zelf je vaste lasten betaalt dus jij heb het financiele gedeelte onder je eigen controle (premies ziektekosten, autoverzekering, kosten van je auto, boodschappen, mijn verhuizing etc.). je betaalt Mij € 1.600 per maand voor je training om je tot een perfecte, gehoorzame Slaaf te maken, die 1600 euro maak je gelijk naar mij over als je loon, pensioen etc binnen komt. Over alles wat je daarbovenop aan inkomen ontvangt overuren, bonussen, vakantiegeld, 13e maand kan Ik vrij beschikken.Dan geleidelijk aan neem ik de totale controle over, Ik leid jou naar een leven waarin jij niets anders bezit dan de kleren die je in de kast hebt hangen, je woning en de auto die voor de deur staat. Al het andere zal van Mij zijn.

Kan je een maand die 1600 euro niet betalen, dan neem ik gelijk op dat moment het financiele gedeelte van je over, je levert dan ook gelijk je bankpas met pincode in, je randomreader met pincode, het punt dat ik het financiele gedeelte geleidelijk aan overneem komt te vervallen en is niet meer terug te draaien. Het word dan de totale controle over het financiele gedeelte, dus alle inkomsten die je heb, loon, pensioen, spaargeld, bonussen, vakantiegeld, overuren, 13e maand etc

NIET BELLEN !!!!!!! JE KAN ME WHATSAPPEN , SMSEN OF EEN BERICHTJE VIA DEZE SITE STUREN

Virtuele seks

Beleef een stomende virtuele date, voeg me toe via onderstaande knop

24/7 beschikbaar

Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 56 jaar
Geaardheid: Hetero
Nationaliteit: Nederland
Etniciteit: West-Europees
Talen: Nederlands, Engels
Lengte: 163cm
Gewicht: 90kg
Haarkleur: Rood
Kleur ogen: Bruin
Intiem kapsel: Puur natuur
Cupmaat: C
Tattoo(s): Ja
Piercing(s): Neen
Roker: Ja

Fetish

  • Bondage (slaaf)
  • SM meester(es) hard
  • SM meester(es) soft
  • Spanking
  • Strapon

Andere diensten

  • Film of foto
Vind je haar leuk?