Vind je haar leuk?

Show Location in Map

Virtuele ( geile) chat of een gewoon gezellige chat.

Virtuele seks

+31 6 57031930

Virtuele ( geile) chat of een gewoon gezellige chat.

Virtuele seks

+31 6 57031930

Virtuele seks

Blijf je liever anoniem en wil je geen fysieke afspraak? Dan kun je met mij via eenanonieme app waarbij je je nummer niet hoeft te geven, een lekkere geile chat hebben. Ook is een gewoon gesprek mogelijk zonder sexuele tint.

Een gesprek vindt plaats na ontvangst van de betaling, betaling kan anoniem of niet anoniem. Daarna voeg ik je toe in de app. Als je minuten voorbij, zijn dan meld ik je dat, tijd gaat sneller in een chat dan je denkt en kunnen we weer verder kletsen na de volgende betaling.

Bij een geile chat vertel je mij bijv wat je fantasieën zijn en wat je lekker vindt en je kunt hierbij uiteraard lekker met jezelf spelen. Ook is een gewoon gesprek mogelijk over de alledaagse dingen of situaties waar je mee worstelt, ik kan je ook gewoon een luisterend oor bieden.Er zijn helaas ook veel mensen die eenzaam zijn en om een praatje verlegen zitten. Een combinatie van een sexchat en een gewone chat is ook mogelijk. Qua tarief maak ik geen onderscheid of je een sexchat wil of een gewone chat.

Chatten kan vanaf minimaal 30 minuten. Het is alleen een chat, zonder camera en foto’s. Ik zal jou nooit vragen om foto's en video's en respecteer jou privacy hierin volledig.

Liefs,

Bosslady.

Voor meer info over de betaling kun je mij via hier een berichtje sturen en maken we een virtuele afspraak als je dat zou willen. Via het telefoonnummer kan ook, maar dan kom je in contact met mijn planner Chris.

Maandag:
-
Dinsdag:
-
Woensdag:
-
Donderdag:
-
Vrijdag:
-
Zaterdag:
-
Zondag:
-
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 41 jaar
Geaardheid: Biseksueel
Nationaliteit: Nederland
Etniciteit: Aziatisch
Talen: Nederlands
Lengte: 159cm
Gewicht: 79kg
Haarkleur: Zwart
Kleur ogen: Bruin
Intiem kapsel: Geschoren
Cupmaat: D
Tattoo(s): Neen
Piercing(s): Neen
Roker: Neen

Voorspel

  • Beffen
  • Pijpen zonder condoom

Andere diensten

  • Virtuele seks
Vind je haar leuk?