Escort service all the way

Hij komt binnen. Een lange man in een Keurig pak. Waarschijnlijk een accountant. Hij lijkt nerveus. De meiden en ik grinniken een beetje. O, we zien dit elke dag. Hij vraagt de gastvrouw van het privéhuis waar ik werk naar de prijskaart en bekijkt ons net zo goed als wij hem.

Meneer de zakenman mag kiezen. O nee… hij heeft wollen sokken aan onder die glanzende schoenen. Ineens zie ik dat zijn blik bij mij blijft hangen. Hij neemt me helemaal in zich op. Voor ik het weet staat hij naast me. “Ik wil jou”. Dat was het enige dat hij zei. Ik pakte zijn hand, stapte van mijn krukje en begeleidde hem naar mijn kamer. Mijn lekkere ruime kamer. Helemaal rood geschilderd met gouden elementen. Sexy, en prachtig. Meneer gaat op het bed zitten. “Wat zou je willen?”, vraag ik terwijl ik mijn kimono uit trek zodat hij nu vol zicht heeft op mijn roze lingerie. “Zou je me willen… euhm…”. Ik lach. “Het is je eerste keer zeker?”, vraag ik. Hij knikt. Ik loop naar hem toe en geef hem een lapdance waar hij een enorme stijve van krijgt. Tot ik helemaal naakt ben. Mijn jarretels verwijderd hij zelf van mijn lichaam. Dat trekt hij me naar zich toe en in een snelle beweging legt hij me op bed en spreidt mijn benen. “ Mag ik je aanraken?” , vraagt hij terwijl zijn hand al heel zachtjes over mijn schaamlipjes streelt. “ Ja, natuurlijk”, zei ik.

Hij spreidde mijn benen verder en begon me zachtjes te likken. Niet veel klanten verwenden mij ook eens dus dit was een zeer aangename verrassing. Hij gaat helemaal in me op en zijn mond plaatst hij over mijn hele kutje. Zijn tong maakt steeds stevigere bewegingen en ik voel dat ik ga klaarkomen. Mijn God, het is lekker. Ik laat me gaan en ik kreun en mekker de hele kamer aan elkaar als ik mijn orgasme met open armen ontvang.

Hij opent zijn broek en trekt hem uit. Zijn lid staat fier overeind en is zo stijf als beton. Vrij groot ook. Hij doet een condoom om. Het bed is hoog zodat mannen ons staand kunnen nemen. Hij trekt me naar zich toe en vraagt me deze keer niets. Hard stoot hij zijn penis bij me naar binnen. Wauw. Ik voel me gevuld en heerlijk. Deze klant is lief. Lekker ook. Hij legt mijn benen in zijn nek en neemt me alsof hij al een jaar geen vrouw heeft aangeraakt. Schokkend komt hij klaar. Hij zweet. Arm ding. Gelukkig hebben klanten hier de optie om na de daad een lekkere douche te nemen. Hij gaat een poosje naast me liggen en streelt mijn haar. “ Moet je nog lang werken vandaag?”. Oprechte interesse. “ Ja mop, dat gaat de hele nacht door in het weekend”. Hij kijkt bedenkelijk. “Wil je je even opfrissen in de douche? Dan ga ik met je mee!”. Ja, ik was wel toe aan een douche, en meneer ook.

We hebben nog even heerlijk geknuffeld onder de douche en elkaars haren gewassen. Hij droogt zich af, kleed zich aan en staat een poosje stuntelig naar me te kijken. “ Je kunt beneden afrekenen. Vond je het leuk?”, vroeg ik. “ Zeker weten, ik kom denk ik vaak terug voor jou. Je bent lekker zacht!”, zei hij. Ik giechel. Beneden moet hij afrekenen. Meneer geeft me een kus op mijn wang, een knuffel en bedankt me.

Dag meneer…

Liefs,
Jade Jordan


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website