Blog

Erotische blog met nieuwtjes en tips voor een geslaagde seksdate.


1 December: Wereld Aids Dag

woensdag, 29 november 2017

Wereld Aids Dag wordt sedert 1987 gehouden op 1 december. Deze dag staat wereldwijd in het teken van HIV/AIDS. Op Wereldaidsdag wordt opgeroepen tot solidariteit met mensen die leven met HIV. Een dag waarop men aandacht vraagt voor deze ziekte.

Lees meer

Vragen over seksuele overdraagbare aandoeningen (SOA)?

vrijdag, 10 november 2017

Op maandag 13 november van 17 tot 18u zal een medewerker van Soa Aids Nederland al uw vragen beantwoorden op de Redlights Chat. Soa Aids Nederland heeft reeds jarenlange ervaring in het begeleiden en informeren van personen omtrent seksueel overdraagbare aandoeningen. Allerhande vragen kunnen dan ook tijdens het chatuurtje gesteld worden. Heeft u vragen over […]

Lees meer

Soa Aids: “Regeerakkoord bedreigt sekswerkers in Nederland”

vrijdag, 13 oktober 2017

Het regeerakkoord van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie bevat maatregelen die de positie van sekswerkers aanzienlijk verslechteren. Het nieuwe kabinet wil verplichte intakegesprekken en registratie voor sekswerkers, een zogenoemd pooierverbod, strafbaarstelling van klanten en uitstapprogramma’s voor sekswerkers. Maar maatregelen gericht op de positieverbetering van sekswerkers ontbreken.

Lees meer

Workshop: Online adverteren

zaterdag, 22 juli 2017

PROUD organiseert workshops voor en door sekswerkers. Je kunt naar de workshops komen om te leren, je kennis te delen en om andere sekswerkers te leren kennen! Alle workshops worden gegeven door sekswerkers.

Lees meer

Proud zoekt een financieel medewerker! Interesse?

vrijdag, 21 juli 2017

PROUD is per direct op zoek naar een financieel medewerker. We zoeken een onafhankelijke
consultant die verantwoordelijk zal zijn voor de financiële administratie binnen PROUD.
Je werkt nauw samen met de rest van de office crew aan en je houdt je bezig met PROUD’s
administratieve zaken.

Lees meer

Pijpen en soa-onderzoek

maandag, 26 juni 2017

Pijpen zonder condoom is voor jou een risico voor hiv en voor andere soa’s. Als je klant klaarkomt in je mond, loop je risico op hiv. Als hij niet klaarkomt, kun je een andere soa oplopen.

Lees meer

Workshop: Online privacy!

donderdag, 11 mei 2017

PROUD organiseert workshops voor en door sekswerkers. U kunt naar de workshops komen om te leren, uw kennis te delen en om andere sekswerkers te leren kennen! Alle workshops worden gegeven door sekswerkers.

Lees meer