Blog

Erotische blog met nieuwtjes en tips voor een geslaagde seksdate.


15 februari – Dag van de betaalde liefde

dinsdag, 13 februari 2018

Leden van PROUD zullen die dag verschillende plaatsen in het land bezoeken om deze dag te vieren. Dit jaar doen we steden aan die afgelopen jaar het debat rondom sekswerk
bepaalden. We strijken neer in Utrecht, Arnhem, Eindhoven en Hilversum.
Vanuit de gedachte ‘The right to love, be loved and get paid for it’ organiseren we diverse activiteiten waaronder; ‘Ask a sexworker’, ‘Write a love note’, ‘Safer sex 101’, ‘Kissing boot booth’, ‘Sexworker karaoke’.

Lees meer

‘fapper Boef! de afrekening’ – nu gratis online te bekijken

vrijdag, 12 januari 2018

Elise van Vlaanderen heeft ingespeeld op een hype, zoals het in het buitenland ook wel eens gaat. Ik heb de film bekeken met argusogen en kan enkel zeggen dat ze een geslaagde film op de markt brengt.’ zegt pornokoning Dennis Black Magic, die enkele weken geleden zijn fakkel overdroeg aan deze Vlaamse fotomodel en zakenvrouw.

Lees meer

1 December: Wereld Aids Dag

woensdag, 29 november 2017

Wereld Aids Dag wordt sedert 1987 gehouden op 1 december. Deze dag staat wereldwijd in het teken van HIV/AIDS. Op Wereldaidsdag wordt opgeroepen tot solidariteit met mensen die leven met HIV. Een dag waarop men aandacht vraagt voor deze ziekte.

Lees meer

Vragen over seksuele overdraagbare aandoeningen (SOA)?

vrijdag, 10 november 2017

Op maandag 13 november van 17 tot 18u zal een medewerker van Soa Aids Nederland al uw vragen beantwoorden op de Redlights Chat. Soa Aids Nederland heeft reeds jarenlange ervaring in het begeleiden en informeren van personen omtrent seksueel overdraagbare aandoeningen. Allerhande vragen kunnen dan ook tijdens het chatuurtje gesteld worden. Heeft u vragen over […]

Lees meer

Soa Aids: “Regeerakkoord bedreigt sekswerkers in Nederland”

vrijdag, 13 oktober 2017

Het regeerakkoord van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie bevat maatregelen die de positie van sekswerkers aanzienlijk verslechteren. Het nieuwe kabinet wil verplichte intakegesprekken en registratie voor sekswerkers, een zogenoemd pooierverbod, strafbaarstelling van klanten en uitstapprogramma’s voor sekswerkers. Maar maatregelen gericht op de positieverbetering van sekswerkers ontbreken.

Lees meer

Workshop: Online adverteren

zaterdag, 22 juli 2017

PROUD organiseert workshops voor en door sekswerkers. Je kunt naar de workshops komen om te leren, je kennis te delen en om andere sekswerkers te leren kennen! Alle workshops worden gegeven door sekswerkers.

Lees meer