PROUD: “Onderzoek – Doe mee!”

PROUD onderzoekt stigma en geweld tegen sekswerkers in Nederland. Hiervoor willen we 300 sekswerkers interviewen. Doe jij ook mee?

Elke deelnemer krijgt €50,- als vergoeding. Het interview vindt plaats waar jij wilt en duurt maximaal twee uur. Alle interviewers zijn zelf ook (ex)sekswerkers en deelname is volledig anoniem.

Meer info
We interviewen sekswerkers in Nederland over hun ervaringen met stigma, uitsluiting, uitbuiting en andere vormen van geweld. Interviews kunnen in het Nederlands of Engels worden afgenomen.

Het onderzoek richt zich op sekswerkers die seks hebben met betalende klanten. PROUD is vooral op zoek naar zelfstandige escorts/thuiswerkers, mensen die werken met de opting-in regeling en mensen die werken op tippelzones/straat.

Er zijn veel verschillende vormen van stigmatisering en geweld. Ook wanneer je geen (extreme vormen van) geweld etc. hebt ervaren, willen we je graag aanmoedigen om mee te doen aan dit onderzoek. Iedere ervaring telt.

PROUD is de Nederlandse belangenvereniging voor en door sekswerkers. Ons onderzoek is op 1 november gestart en zal rond juni 2017 worden afgerond. PROUD doet dit onderzoek in samenwerking met Soa Aids Nederland. Het wordt gefinancierd door het Ministerie van Justitie.

Contact
Wil je meedoen? Meld je dan aan via onderzoek@wijzijnproud.nl.
Heb je nog vragen? Mail naar bovenstaand adres of bel naar 06-28445537.

bron: Wij zijn proud


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website