Soms heb je gewoon geen zin. Maar wat nou als je nooit meer zin hebt om te vrijen?

Iedereen zonder seksverslaving (lees: met een normaal seksleven), heeft er wel eens mee te maken. Soms heb je gewoon even geen zin om aangeraakt te worden, laat staan je broek uit te trekken. Dat is normaal. Het gemiddelde stel heeft ook echt niet elke dag seks, don’t worry! 
Er zijn echter factoren, zoals bijvoorbeeld depressies en de medicatie daarvoor, die ervoor kunnen zorgen dat je libido zakt naar een soort van ingekapseld nul punt. Dat het bereiken van een orgasme een onmogelijke opgave wordt. Je hebt gewoon nooit meer zin. Ook niet om jezelf aan te raken. In veel relaties geeft dat stress. Want als je partner wel goed gezond is, wil hij of zij af en toe wel graag seks. En enkel je partner bevredigen gaat, geloof het of niet, ook vervelen bij beide partijen op den duur.

Ik heb zelf ervaring met deze situatie. Ook ik heb een zeer lange tijd door medicatiegebruik geen zin meer gehad in seks, terwijl ik wel een partner had. Je kunt naar therapie gaan en erover praten, maar persoonlijk ga ik liever meteen over tot actie!

Stap 1: Ga weer masturberen! Het geef helemaal niks dat je orgasme twee uur op zich laat wachten. Speel lekker met jezelf. Heb je eigen lijf weer lief. Geniet, want dat mag! En als je slim bent gebruik je een goed glijmiddel, want dat is erg prettig als je moeilijk nat wordt van jezelf. En dat geldt ook voor mannen die moeilijk een stijve krijgen. Ladies, doe jezelf het grootste plezier van de wereld en koop het beste dat je ooit is overkomen: de Womanizer! Er is geen betere toy en sinds ik hem heb kijk ik bijna niet meer naar mijn andere speeltjes om! Een 99% orgasme garantie! Mannen, voor jullie is er de beroemde Coba Libre. Een heerlijk staaltje techniek voor je penis.

Stap 2: (Voor de dames) Voel je weer sexy. Ga lekker naar de kapper, neem een manicure en koop een stout staaltje lingerie om je partner mee weg te blazen! Eventueel de juiste make up, de teennageltjes gelakt en een paar hele hoge hakken! Stap in de rol van seks leeuwin! Laat hem of haar snakken naar je lijf terwijl jij je oppermachtig voelt in een heel sexy setje! Geloof me, het werkt. Heb je een grotere maat, dan is daar ook hele erge mooie lingerie voor te vinden.

Stap 3: ONTSPAN. Het is echt geen schande en de wereld draait natuurlijk niet alleen om seks. Probeer het gewoon gezellig te hebben met elkaar, dan komt het vaak vanzelf wel. Misschien niet elke dag van de week, maar wat is er nou fijner dan heerlijke oprechte seks? Dat heb ik liever eens per maand, dan elke dag van de week doen alsof ik het lekker vind. Jij toch ook? Verwen en plaag elkaar bijvoorbeeld een beetje tijdens een filmpje. Niks mis met een lekker voorspel!

Succes!

Liefs,
Jade Jordan.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website