Virtueel daten met video!

Het is ongetwijfeld een moeilijke periode voor de hele wereldbevolking in de tijden van de Coronacrisis.

Vanwege de nieuwe (belangrijke) veiligheidsmaatregelen om ieders gezondheid veilig te stellen, is het verboden om fysiek contact te hebben en de maatregelen omtrent “social distancing” na te leven.

Dit zorgt voor een economische en financiële tegenslag voor velen onder ons.

Niet enkel het financiële aspect speelt hier in een belangrijke rol, ook het sociale leven ligt voor iedereen stil, wat het niet voor iedereen makkelijk maakt om door deze moeilijke periode heen te geraken.

Om onze adverteerders en onze websitebezoekers door deze crisistijd heen te helpen, heeft Redlights een nieuwe optie gelanceerd. Vanaf heden is het mogelijk om met uw favoriete dame/heer een virtueel contact te hebben via video chat.

De adverteerders kunnen, indien zij dit wensen, videochat aanbieden voor hun klanten. Zo kunnen de bezoekers hun sociale contact behouden op een veilige manier, en steunen zij tegelijkertijd de sekswerker financieel.

Deze video chat optie werd in allerijl ontworpen, hier en daar zullen zeker nog verbeteringen nodig zijn. We hopen op uw begrip hiervoor dat het nog niet helemaal optimaal is. Het ontwerp zullen a.d.h.v. gebruikservaringen in de toekomst zeker nog verfijnd worden.