Waarom ik het niet vies vind om betaald te worden voor seks

Het is het oudste beroep ter wereld, zeggen ze wel eens. Of dat echt zo is als we even denken aan onze eerste levensbehoeften weet ik natuurlijk niet, maar het was wel mijn beroep. En soms is het dat nog. Ik zit in de prostitutie. Voor veel kantoor miepen een vies woord waar ze niets goeds over kwijt kunnen. Maar is het geen baan? Jazeker wel. Het is wel degelijk gewoon werk. Kijk, ik ben dan persoonlijk weer liever een “hoer”, dan een vuilnisman. Zo zal iedereen zijn eigen voorkeuren wel hebben. Wat is de definitie van “vieze seks” ? Waarom worden prostituees altijd geassocieerd met iets dat smerig is? Als zo’n beetje 90% van alle volwassenen per land seks heeft, waarom is dan niet iedereen smerig? Nee. Die vlieger gaat bij mij niet op. Zelfs niet bij de prostituees die zich zonder condoom vol laten spuiten en de boel doorslikken zonder ook maar te denken aan een condoom.

Veiligheid staat bij mij echter wel altijd voorop. Niemand wil een geslachtsziekte of een bloedziekte, en de meeste vrouwen zitten niet echt te wachten op een ongeplande zwangerschap.

Hoe gaat het in zijn werk? Voor mij is het heel simpel. Ik doe de deur open, wijs ze naar mijn slaapkamer en ga op bed liggen terwijl ze zich ontdoen van hun kleding. En daarna ligt het eraan wat we hebben afgesproken, maar het meeste gebeurd lekker warm onder de dekens. Betaling liever vooraf, want je wilt geen wanbetalers! Natuurlijk hoef je je klanten niet thuis te ontvangen. Er zijn ook clubs waar je kunt gaan werken en dan je eigen werk kamer hebt. Of je zou in een hotel af kunnen spreken. Natuurlijk kun je ook altijd nog naar de klant toe gaan en zijn er de zogeheten car dates. Dat laatste raadt ik gewoon af. Iemand kan zo de autodeuren vergrendelen en met je wegrijden. Maar goed, overal kan iets gebeuren.
Er is een specifiek geval die ik nooit meer vergeten ga. Hij noemde zichzelf Casper en toen mijn deurbel ging, had ik nooit verwacht dat er een jonge God van een jaar of 23 zo enthousiast binnen kwam. De deur was nog niet dicht of we stonden vurig tegen de muur te zoenen, hij trok mijn trui omlaag en zoog aan mijn tepels en al snel waren we in de slaapkamer. De ruimte vulde zich met zijn Acqua Di Gio . Nog steeds word ik wild van dat luchtje. Netjes vroeg hij me of ik hem wilde pijpen. Eigenlijk deed ik dat niet, en al helemaal niet zonder condoom. Maar ik wist zeker dat ik nooit meer zo’n gigantisch knappe jonge man in mijn bed zou hebben en ik begon hem gulzig te pijpen totdat hij in mijn huig spoot. Ook al ben ik voor protectie: die lading heb ik met liefde doorgeslikt. Later vroeg ik hem waarom hij naar andere meisjes ging voor seks. Tjah, het mocht zo zijn dat hij een erg gelovig vriendinnetje had die het misschien maar eens per maand wilde doen. Maar als ze het dan al wilde doen, wilde ze geen orale seks. Hij hield van haar, maar had een saai seksleven. Hij was lief, net als de meeste van mijn klanten. Aaide en kuste me. Hield me warm. Op elke 20 klanten zat er misschien 1 respectloze klootzak tussen. Neem maar van mij aan dat het het allemaal waard is als je dat dikke pak geld in je handen voelt aan het einde van zo’n week!

Liefs,
Jade Jordan.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website