Wat houdt een tantra massage in

Waarom wordt bij Tantra zeer doelbewust met seksualiteit gewerkt? Dat is een vraag die steeds terug komt als ik denk aan het begrip “Tantra”.

Onze seksuele energie is de grootste en hoogste energiestroom die ons energetische en fysieke lichaam kan opwekken en ervaren. Het is een heerlijk extraatje die we hebben gekregen van moeder natuur. Bij Tantra massages wordt deze energie van onze seksualiteit als een meditatief instrument gebruikt bij het oplossen van de scheiding tussen ons “persoon” en ons “zijn”. Dat klinkt heel moeilijk, maar wanneer dit in de praktijk wordt gebracht is het eigenlijk een lekkere en logische ervaring.

Tijdens een orgasme verdwijnen alle gedachten, is er geen enkele controle meer en is er complete extase. Voor een moment is er alleen bewustzijn en zijn we volledig verbonden met onze creatie. Alsof we buiten onszelf kunnen treden. We zijn dan even volledig vrij en gelukkig! Dat verklaart waarom de drang naar seks, eigenlijk naar een orgasme dus, vaak zo groot is. Onze ware en diepste behoefte en verlangen is namelijk om volledig vrij en gelukkig te zijn. En gelukkiger dan tijdens een orgasme heb ik me nog nooit gevoeld! Tantra kan je beleven in de erotische massagesalons!

Tijdens seksuele opwinding stroomt de seksuele energie via de onderkant het lichaam binnen. Als deze seksuele energie vanaf de onderste chakra omhoog stijgt, neemt deze steeds meer ruimte in en onderdrukt hiermee het “denken”. Het “denken” neemt normaal gesproken 99 procent van deze ruimte in beslag en scheidt ons van de staat van “zijn”. Dan dus niet meer.

Tijdens een orgasme heeft ons denken geen controle meer over ons, zijn wij volledig aanwezig in het nu en zijn we verbonden met wie we echt zijn. Hoe meer seksuele energie er wordt opgebouwd, hoe meer deze energie ruimte kan innemen in ons lichaam hoe meer we in de staat kunnen komen van het “zijn” en volledige vrijheid en geluk kunnen ervaren. Dit is waarom tantra zich vooral richt op het opwekken van de seksuele stroming in het lichaam.

Tantra massage brengt je volledig in contact met je gevoel, zintuigen en emoties en geeft hieraan heling en liefde. Een tantra massage is daarom een hemelse beleving die altijd de moeite waard is. Laat je gaan!

Liefs,
Jade Jordan


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website