Wat is een Fetish?

Een fetish is in het algemeen een ‘geliefd voorwerp’, in de context van SM is het een object van speciale seksuele belangstelling of zelfs verering. Je spreekt speciaal over ‘fetish’ als die belangstelling niet betreft de normale aandachtspunten bij sex als borsten of penis, maar bijvoorbeeld voeten, knieën, hoge hakken of andere lichaamsdelen of kledingstukken. In het spraakgebruik heeft het woord zich ontwikkeld van concreet zelfstandig naamwoord naar een abstract woord: iemand heeft ‘een fetish voor hoge hakken’ waarmee men bedoeld ‘iemand raakt seksueel opgewonden van hoge hakken’. (Bron: http://www.encyclo.nl/begrip/Fetish)

Wanneer je een fetish hebt zit je goed bij Redlights. Er is namelijk heel veel aanbod om al jouw fantasieën leven in te blazen. Er bieden zich veel meesteressen aan om jou, man of vrouw, eens een kinky lesje te leren! Een fetish hoeft niks pijnlijks te zijn. Het hoeft niks met sm te maken te hebben. Misschien kick je op netkousen. Of hoge hakken. Maar het kan ook bondage zijn. Bij bondage gaat het om overgave. Je “geeft” je als het ware helemaal over aan de ander. Hij of zij bepaald dan wat er met je gebeurd en dat doet psychisch eigenlijk heel erg veel met een mens.

Ik heb zelf een beetje een fetish voor mannen in pak en vrouwen met kleine borsten. Oeh, een man in maatpak. Als hij dan ook nog lekker ruikt wil ik dat pak wel van zijn lijf rukken. En ik vind het machtig erotisch als een vrouw kleine borsten heeft. Misschien een beetje hypocriet, want zelf heb ik een H cup.

Ik heb ook zeker de fantasie om nog eens een jonge vrouw van begin 20 vast te binden, haar benen heel wijd uit elkaar en haar dan dwingen om klaar te komen doormiddel van een wand massager. Maar ik zou haar niet echt slaan of veel pijn doen. Misschien een heel klein beetje. (*Grinnik*)
Wat vind ik zelf opwindend? Misschien een beetje cliché, maar ik word in de slaapkamer ook graag gedomineerd. Heerlijk als iemand me verteld dat ik mijn benen moet spreiden en wel nu! Het liefst terwijl armen en benen vastgebonden zijn aan het bed. En ik kan ondanks die positie erg ontspannen met een blinddoek om. Dat is dan ook mijn tip voor bondage-beginners. Als je niet kunt zien wat er met je gebeurt dan ontspan je misschien je lichaam wat meer. Hoe beter je incasseert, hoe intenser het gevoel.

Hebben we allemaal een fetish? Ik denk het wel. Sommigen zullen het echter nooit toegeven, dat ze toch wel twee keer kijken als hun schoonmoeder die zwarte panty met die streep van achteren weer aan heeft. Of als er een jongen voorbij loopt in een leren jasje. Het zijn de dingen die ons extreem opwinden. En ik denk persoonlijk dat we allemaal wel ergens extreem opgewonden van raken, nietwaar?

Liefs,

Jade Jordan.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website