Privehuis Dreamgirls


Oude Stationsweg 43
4611BZ Bergen op Zoom

+31 164 655 227

www.privehuisdreamgirls.nl


Privehuis Dreamgirls

Even de waan van de dag achter je laten? Genieten van ondeugend en lief vrouwelijk gezelschap in een spannend erotisch onderonsje? Dat kan bij ons Privéhuis Dreamgirls hier in Bergen op Zoom.

Bij Privéhuis Dreamgirls zijn 5 dagen per week (maandag t/m vrijdag) diverse sexy dames in de leeftijd van 21-45 jaar aanwezig om jou erotisch te vermaken. Op onze gerenoveerde kamers (enkele met bad en of douche) kunt u met de Dreamgirl van uw keuze lekker vrijen of ondeugende geile seks hebben.

Er is respect voor de dames en servicegerichtheid en hygiene staan bij Privéhuis Dreamgirls bovenaan. En ons privéhuis is snel bereikbaar met de auto vanaf de snelweg A4 en met de trein komt u op ca. 300 meter van ons privéhuis aan op het dichtbij gelegen NS Station Bergen op Zoom.

Wij willen benadrukken dat wij geen club zijn, maar wel een privéhuis. Dus geen ge-animeer van dames, en wij laten ook geen groepjes mannen toe. Wel kunt u tijdens uw verblijf met een Dreamgirl op de kamer een fles Champagne bestellen. Wij hanteren geen entreeprijs. U wordt bij binnenkomst direct voorgesteld aan de beschikbare Dreamgirls, waarna u kan besluiten dat u wil blijven of wil vertrekken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 11.00-23.00 uur

Zaterdag & Zondag: Gesloten

 

Komt u langs bij één van onze Dreamgirls? We hopen u snel te mogen ontvangen! Voor meer informatie en foto's, kijk vooral op onze website via de link in de advertentie.