Privehuis Dreamgirls

Oude Stationsweg 43, 4611BZ Bergen op Zoom
0164655227
www.privehuisdreamgirls.nl

Vandaag donderdag 18 oktober zijn de volgende sexy dames aanwezig:

Simone

Lauren

Eva

Denise

Moniek

Leila

Jane

Privehuis Dreamgirls

Even de waan van de dag achter je laten? Genieten van ondeugend en lief vrouwelijk gezelschap in een spannend erotisch onderonsje? Dat kan bij ons Privéhuis Dreamgirls hier in Bergen op Zoom.

Bij Privéhuis Dreamgirls zijn 5 dagen per week (maandag t/m vrijdag) diverse sexy dames in de leeftijd van 21-49 jaar aanwezig om jou erotisch te vermaken. Op onze gerenoveerde kamers (enkele met bad en of douche) kunt u met de Dreamgirl van uw keuze lekker vrijen of ondeugende geile seks hebben.

Er is respect voor de dames en servicegerichtheid en hygiene staan bij Privéhuis Dreamgirls bovenaan. En ons privéhuis is snel bereikbaar met de auto vanaf de snelweg A4 en met de trein komt u op ca. 300 meter van ons privéhuis aan op het dichtbij gelegen NS Station Bergen op Zoom.

Wij willen benadrukken dat wij geen club zijn, maar wel een privéhuis. Dus geen ge-animeer van dames, en wij laten ook geen groepjes mannen toe. Wel kunt u tijdens uw verblijf met een Dreamgirl op de kamer een fles Champagne bestellen. Wij hanteren geen entreeprijs. U wordt bij binnenkomst direct voorgesteld aan de beschikbare Dreamgirls, waarna u kan besluiten dat u wil blijven of wil vertrekken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 11.00-23.00 uur

Zaterdag & Zondag: Gesloten

Komt u langs bij één van onze Dreamgirls? We hopen u snel te mogen ontvangen! Voor meer informatie en foto's, kijk vooral op onze website via de link in de advertentie.


Advertenties van Privehuis Dreamgirls


Lauren
 1/15
Lauren (22j) Bergen op Zoom
Moniek
 1/10
Moniek (41j) Bergen op Zoom
Esther Heart
 1/4
Esther Heart (38j) Bergen op Zoom
Linda
 1/12
Linda (25j) Bergen op Zoom
Tatum
 1/9
Tatum (25j) Bergen op Zoom

Redlights

Redlights is een 18+ website.

Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de gebruiksvoorwaarden.

Ik ben 18 jaar of ouder
Meer informatie