House of Dreams Amersfoort


Soesterweg 271
3812 AH Amersfoort

+31 33 461 3293

www.privehuishod.nl


Even frisse energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van een sexy dame? Dan is House of Dreams het stoutste adresje van Amersfoort en omstreken om heerlijk te relaxen.

Bij House of Dreams zijn 7 dagen per week diverse ondeugende dames aanwezig in de leeftijd van 18 tot ca. 45 lentes en met een keur aan nationaliteiten. Ieder met haar eigen specialiteit en ondeugende service. De House of Dreams dames verwennen jou met plezier op één van de sfeervolle kamers, waarvan enkelen voorzien zijn van jacuzzi / bad en of douchecabine. Ook hebben alle kamers airco.

Discretie, hygiene & service staan bij House of Dreams bovenaan. Zo wordt u altijd separaat van andere gasten voorgesteld aan de beschikbare dames.

Ons privehuis is gelegen in de rustige Bloemenbuurt op slechts 5 minuten loopafstand van het NS Station van Amersfoort.

Wij willen benadrukken dat wij een privehuis zijn en geen club. Er is dus geen bar of ge-animeer van dames. U komt nooit andere gasten tegen dus discretie is gewaarborgd en wij hanteren geen entreeprijs. Tevens schenken wij geen alcohol.

    Gratis parkerenDiscrete ingang door het blauwe hek (wat tijdens openingstijden open staat)Ingang vanaf de straat/stoep niet zichtbaar, dus discretie verzekerdIedere dag tussen de 12-20 meisjes/dames gemiddeld aanwezig

Openingstijden

7 dagen per week (maandag t/m zaterdag) geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Zondags 12.00-22.00 uur.

Onze diensten

House of Dreams geeft u een complete mix van ondeugende erotische diensten. House of Dreams beschikt over 9 sfeervolle kamers waarvan enkele voorzien van jacuzzi of douchecabine.

Onze tarieven zijn gebasseerd op safesex waaronder heerlijk vrijen, (erotische massage), Franse massage/oraal, en intiem.

Daarnaast kan de dame van uw keuze extra handelingen aanbieden zoals:

    Anaal/GrieksBeffenTongzoenenSM spelLesbisch trioTrio met 2 mannenFetishplayRollenspelAndere diensten?

De bekendste goodlooking en ook internationale Meesteressen en kinky girls/ladies voor SM liefhebbers ontvangen op onze fraaie SM kamers.

Belangrijk! Wij vinden het zeer belangrijk dat de meisjes/dames/Meesteressen die bij ons ontvangen zelf hun grenzen bepalen in wat ze wel of niet willen qua sexuele dienstverlening, maar ook in hun werktijden. Wij volgen dus ook netjes de regels van de Gemeente inzake onze vergunning en de landelijke opting-in wet hierin. Wij gaan dus respectvol met de zelfstandige meisjes/dames/Meesteressen om. Daarom kunnen werktijden van dames ook op de dag zelf nog verschillen, omdat ze zelf bepalen wanneer ze willen beginnen en stoppen. Telefonisch via de gastvrouw kunt u de laatste informatie krijgen. Meisjes/dames/Meesteressen mogen bij ons ook voorstelrondes overslaan of gasten/klanten weigeren. Dat geeft ook een betere kans op een geslaagde erotische date. De extra sexuele dienstverlening die een meisje/dame buiten de standaardprijs/dienstverlening vraagt of met u doorneemt, valt niet onder onze verantwoording. Dat is tussen u en het meisje/dame.

Wij hopen dat u bij House of Dreams de ongedwongen en gezellige sfeer kan proeven en fijne erotische dates zal hebben. Graag tot ziens!

Premium advertenties