Privehuis La Cloche - Utrecht


Amsterdamsestraatweg 287D
3551CE Utrecht

+31 30 243 2829

www.privehuislacloche.nl


Even frisse energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van een sexy dame? Dan is Privéhuis La Cloche het stoutste adresje van Utrecht en omstreken om heerlijk te relaxen.

Privehuis La Cloche

Bij Privéhuis La Cloche zijn 6 dagen per week diverse ondeugende dames aanwezig in de leeftijd van 21 tot ca. 45 lentes en met een keur aan nationaliteiten. Ieder met haar eigen specialiteit en ondeugende service. De Privéhuis La Cloche dames verwennen jou met plezier op 1 van de sfeervolle kamers waarvan enkelen voorzien zijn van jacuzzi / bad en of douchecabine.

Discretie, hygiene & service staan bij Privéhuis La Cloche bovenaan. Zo wordt u altijd separaat van andere gasten voorgesteld aan de beschikbare dames. Ons privehuis ligt op 10 minuten van het centrum op 5 minuten van het voorheen bekende redlightdistrict het Zandpad was inmiddels jaren gesloten is, en op 10 minuten van NS Centraal Station Utrecht. 

Wij willen benadrukken dat wij een privehuis zijn en geen club. Er is dus geen bar of ge-animeer van dames. U komt nooit andere gasten tegen dus discretie is gewaarborgd en wij hanteren geen entreeprijs. Tevens schenken wij geen alcohol.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 23.00 uur

Tarieven

Prijs voor 15 min: €50,-

Prijs voor 30 min: €70,-

Prijs voor 45 min: €100,-

Prijs voor 60 min: €120,-

Prijs voor 60 min met jacuzzi €140,-

Prijs voor 60 min SM €200,-

Prijs voor 45 min SM €160,-

30 min SM niet mogelijk

Indien u als koppel/stel met een sexy meisje/dame naar de kamer gaat, is het de prijs (zie hierboven) x 2. Dit geldt ook als u als 2 vrienden (mannen) met 1 meisje/dame gaat. Natuurlijk bepalen de meisjes/dames zelf of zij beschikbaar zijn voor een trio, en bepalen zij ook zelf de extra’s buiten de standaardprijs.

Betaling cash en met pin geheel discreet mogelijk. Let op, wij accepteren geen creditcards.

De genoemde tarieven zijn gebaseerd op safe-sex (intiem/neuken met condoom, oraal/pijpen met condoom, beffen en strelen/standaard massage) inclusief kamerhuur en frisdrankje (geen alcohol) van het huis. Eventuele extra wensen kunnen vooraf op de voorstelkamer met de dame discreet worden besproken.

Wij hopen dat u bij Privéhuis La Cloche de ongedwongen en gezellige sfeer kan proeven en fijne erotische dates zal hebben.

Graag tot ziens!

Premium advertenties