Koppel zoekt koppel


T&B (37j) Nederland

Zoeken dominant stel!

Gepubliceerd door T&B (37j) op dinsdag, 16 oktober - 10:29

Hallo, Van de zomer hadden we (stel: zij37 - hij 57) een leuke vakantie-ervaring in Zuid Frankrijk waar de dame 34, slank (exhibitionistisch) er naakt kon shoppen, uit eten gaan, 's avonds lekker uitgaan. Voor volgende zomer kijken we uit naar een dominant stel of enkele stelletjes die mee om vakantie kunnen/willen om haar fantasie te realiseren. Zijn jullie een geïnteresseerd stel/stellen, die haar gedurende het verblijf willen domineren als hun sletje???? (Onder andere SM-BDSM in public). Ook jullie eigen fantasie is uiteraard bespreekbaar. Groetjes, T & B

Nederland
Ronny (39j) Gelderland

Wanting to experience shemale.

Gepubliceerd door Ronny (39j) op zaterdag, 13 oktober - 23:35

Hi! ` Hi! I really want to know how it is to be with a shemal. I am together with my girlfriend and we do everything together! Let meet if you can be of any help. X.

Gelderland
Benny sandra (31j) Flevoland

Stel zoekt koppel, of 1 op 1

Gepubliceerd door Benny sandra (31j) op zondag, 05 augustus - 23:15

Hoi lekkere koppels van Nederland, wij zijn een ondeugend koppel, wat weinig grenzen heeft. Deze dertigers lusten wel wat lekkers tussendoor. Ook hebben wij seks in verschillende ruimtes. Dus wij hoeven niet altijd bij elkaar seks te hebben, maar het mag wel. Wij genieten er namelijk enorm van om te zien hoe wij bezig zijn met een andere. Maar ja als je dat niet geil vind, dan moet je niet gaan swingen natuurlijk.

Flevoland
Redlights

Redlights is een 18+ website.

Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de gebruiksvoorwaarden.

Ik ben 18 jaar of ouder
Meer informatie